Welkom op onze nieuwe website

Wij personaliseren d.m.v. bedrukking of borduren al uw promokledij en/of werkkledij.
Op onze nieuwe website vindt u alle producten die wij aanbieden. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij doen ook producties op maat. Snelheid, betrouwbaarheid en uitstekende service zijn onze troeven!

Wij vinden het belangrijk om dit op een duurzame manier te doen. Ecologisch, sociaal en economisch. Wij adviseren onze klanten om aan te kopen bij fabrikanten die geaudit zijn door de Fair WeaFoundation. Bovendien verdeelt ACP ook verschillende merken met Fair Trade keurmerk voor eerlijke handel (vb. Max Havelaar). ACP levert haar producten en diensten zowel aan overheden, bedrijven, scholen als non-profitorganisaties.

ACP is aangesloten bij The Shift, hét Belgisch netwerk rond sustainability.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *