Over ons

ACP levert duurzame promo- en werkkledij en beschikt over een eigen atelier om deze kleding te bedrukken of borduren. Wij leveren precies werk, kwaliteitsvolle bedrukkingen, professionele service – van ontwerp tot levering – en steeds binnen de vooropgestelde deadline. Je kan op ons rekenen. Bovendien betaal je eerlijke prijs voor de kwaliteit die u gegarandeerd krijgt – mét respect voor het milieu.

Wij adviseren onze klanten om aan te kopen bij fabrikanten die geaudit zijn door de Fair Wear Foundation. Bovendien verdeelt ACP ook verschillende merken met Fair Trade keurmerk voor eerlijke handel (vb Max Havelaar). We promoten graag Belgische confectie en steunen zo onze locale producenten. Bewust consumeren, zelf de volgende stap zetten naar een verantwoord klimaatbeleid? Kies voor ACP voor alle promo- en werktextiel.

We werken samen met een vaste partner voor grote oplages in Bangladesh en China. Dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in duurzame promo materialen en heeft veel kennis in Azië. Voor meer info bekijk onze folder: klik hier.

ACP levert haar producten en diensten zowel aan overheden, bedrijven, scholen als non-profitorganisaties.

 

Visie

ACP wil een voorbeeldfunctie vervullen door vooruitstrevende en duurzame producten aan te bieden. Dankzij een doorgedreven, duurzame aanpak en visie, biedt ACP de meest ecologische en ethische oplossingen voor promotioneel textiel en werkkleding die momenteel voor handen zijn. 
ACP engageert zich  om steeds opnieuw te blijven zoeken naar de meest milieuvriendelijke manieren van drukken. Momenteel wordt er gedrukt met inkten op waterbasis, OEKO-TEX gecertificeerd. Deze inkten zijn vrij van solventen en zware metalen. 

ACP is aangesloten bij The Shift, hét Belgische netwerk rond sustainability.
ACP steunt ook de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen www.SDGs.be.