Een groep van duurzame, eerlijke merken

Continental Clothing Co.

De Continental Clothing groep is een bedrijf dat verschillende merken beheert. Continental, Salvage, Earth Positive en Fair Share zijn de 4 merken binnen deze groep. Elk focussen ze zich op een andere deelaspect van de duurzame keten (gerecycleerde materialen, beperkte uitstoot, etc.). 

Centraal staan goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van organische en/of gerecycleerde grondstoffen. Daarnaast zijn ze zich als groep ook zeer bewust van de klimaateffecten door textielproductie. Ze trachten hun uitstoot te reduceren door binnen de Earth Positive lijn ondermeer te werken met windenergie. 

Continental Clothing beschikt over een zeer ruim aanbod van textiel.

Duurzaamheid gegarandeerd met Continental Clothing Co.

De Continental Clothing groep is een bedrijf dat verschillende merken beheert. Continental, Salvage, Earth Positive en Fair Share zijn de vier merken binnen deze groep. Wat deze vier merken gemeen hebben is dat ze allemaal werken met duurzaam textiel. Elk focussen ze zich op een ander deelaspect van de duurzame keten, zoals gerecycleerde materialen of beperkte uitstoot. Centraal staan goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van organische en/of gerecycleerde grondstoffen. Daarnaast is Continental Clothing Co. zich ook zeer bewust van de klimaateffecten door textielproductie. Ze trachten hun uitstoot te reduceren door binnen de Earth Positive lijn onder meer te werken met windenergie.

eerlijke productie

ethisch

meerdere merken

Continental Logo
Continental Clothing Co. laten bedrukken
ACP bedrukt duurzame kledij
Continental Clothing Co. laten bedrukken
ACP bedrukt duurzame kledij

Kies voor de ultieme duurzaamheid

Continental Clothing Co. beschikt over een zeer ruim aanbod van textiel. Bij ons kunt u deze kleren laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan. Wij doen zowel traditionele bedrukking als 3D borduren. Uiteraard werken wij ook samen met andere duurzame merken. Bij ons kunt u dus ook bijvoorbeeld kleding van Neutral laten bedrukken. Of bent u op zoek naar kleding van Stanley & Stella? Ook dat vindt u bij ons. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan via info@acpinfo.be of via +3238890216.

Dit merk draagt de volgende labels:

GOTS Logo Black
Carbon Trust Logo Black

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be