Onze diensten

Bedrukken

Op zoek naar gepersonaliseerde kledij of gadgets in grote oplages? Bedrukking is de oplossing voor u! Bekijk hieronder onze methodes.

Zeefdruk

 Zeefdruk is een ambachtelijke techniek om onder andere textiel te bedrukken. Vroeger werd dit gebruikt om affiches te bedrukken. Zeefdruk zorgt voor een kwaliteitsvolle en duurzame uitstraling.

De productie van het zeefdrukken gebeurt machinaal wat zich uitstekend leent tot de verwerking van grotere oplages tegen een hoog tempo.

Voor de bedrukking gebruiken we inkt op waterbasis, dit is de meest ecologische manier van bedrukken. Deze inkt is vrij van solventen en weekmakers, deze inkt is OEKO-tex gecertificeerd.

Zeefdruk is mogelijk voor opdrukken tot wel 9 verschillende kleuren. Het resultaat is hoog kwalitatief materiaal dat ook na wasbeurten en gebruik mooi blijft.

Het aantal verschillende kleuren en de grootte van de opdruk bepaalt de prijs.

9 kleuren

grote oplages

ACP Zeefdruk
Kledij laten zeefdrukken
ACP Zeefdruk
Kledij laten zeefdrukken
Kledij laten bedrukken
ACP Transferdruk
ACP Duurzaam kledij laten bedrukken

Transferdruk

Bij transferdruk wordt je logo of opdruk in spiegelbeeld op een speciale folie geprint met een lijmlaag. Deze wordt dan op de textiel geperst, door de warmte komt het logo los van de folie en hecht het zich vast op de textiel. Deze methode van drukken wordt handmatig uitgevoerd, dit maakt het een ideale techniek voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld een druk op de mouwen of een label druk. Daarnaast is transferdruk ook de ideale methode om rugnummers of verschillende namen te plaatsen.

De prijs wordt berekend op basis van de grootte van de opdruk, hiervoor werken we met een standaard prijslijst. Per plaatsing wordt er een instelkost aangerekend.

Individualisatie

complexe plaatsing

ACP Duurzaam kledij laten bedrukken

Jouw oplossing op maat

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw duurzaam bedrukte kledij. Heeft u nog geen concreet idee? Geen probleem, onze medewerkers gaan samen met u op zoek naar een duurzame oplossing op maat.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be