Uiterst duurzaam en ecologisch

Neutral kleding

Neutral is een van dé merken bij uitstek voor ecologische kleding. Bij dit topmerk bent u zeker van kledij van hoge kwaliteit, gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Wil u graag kleding laten bedrukken met uw eigen ontwerp? Wij van ACP in Bornem werken samen met dit topmerk en helpen u graag verder.

Neutral, meer dan zomaar normale kleding

Neutral is een eigenzinnige producent van kleding uit duurzaam fairtrade textiel. Zij streven naar duurzaam en correct handelen in elke fase van het productieproces. Ze telen organisch katoen, gebruiken hernieuwbare energie, betalen van correcte prijzen voor de teler en respecteren van de arbeidsrechten op de werkvloer. Daarnaast ondersteunt dit bedrijf ook hun boeren in India bij de omschakeling van gewoon geteelde katoen naar organische katoen. Zo werken ze mee aan de levenskwaliteit van mens en dier met respect voor het klimaat. Neutral heeft een breed gamma aan standaardkledij. Zij verdelen onder meer laptophoezen, schorten en handdoeken. Neutral heeft ook een volledige afdeling met op maat gemaakte kleding. In grote oplages is het mogelijk om een duurzaam kledingstuk volledig op maat te laten ontwikkelen. Deze kleding kunt u bij ons laten bedrukken aan de hand van een zeefdruk of transferdruk. Dat is ideaal wanneer u kleding voor uw vereniging wil laten bedrukken.

sociaal engagement

custom made lijn

breed assortiment

Neutral logo
Neutral duurzame kledij
Neutral sweater
Neutral duurzame kledij
Neutral sweater

Verwen uzelf met deze hoogwaardige kleding

Wil u kleding van Neutral met een zelfgekozen print? Wij bedrukken deze kleren met alle plezier voor u. Vraag snel uw gratis offerte aan voor meer informatie. Bekijk ook zeker de rest van onze duurzame merken. Heeft u vragen of opmerkingen? Geef ze dan door via +3238890216 of via info@acpinfo.be.

Dit merk draagt de volgende labels:

GOTS Logo Black
GRS Logo Zwart

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be