Verkoop- en leveringsvoorwaarden

Voorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

 Onze offertes zijn 30 dagen geldig.

In onze prijzen is alles inbegrepen wat vermeld is. Eventueel wordt er een extra kost gerekend voor het digitaliseren en opmaak van de ontwerpen indien deze niet zouden voldoen aan de vereisten om degelijk drukwerk te kunnen afleveren.

Fysieke stalen van de bedrukking kunnen afgeleverd worden op vraag en (eventueel) mits betaling. Een bestelling is definitief van zodra de nodige gegevens schriftelijk (of per mail) in ons bezit zijn.

Levering ongeveer 14 dagen nadat alle gegevens in ons bezit zijn en na goedkeuring van de digitale simulatie. ACP is niet verantwoordelijk voor uitstel levering indien stockproblemen bij fabrikant of andere externe factoren.

Uw firma/vereniging kan vermeld worden bij referenties van ACP (beurzen, website, Schone Kleren nieuwsbrief…). Indien u dit niet wenst, graag een schriftelijk bericht.

In de vermelde drukprijs/stuk zijn alle technische kosten inbegrepen ( zeef, instelkost,startkost, cliché…) tenzij anders vermeld.   Administratiekost wordt aangerekend bij kleine oplages. Deze wordt vermeld op de factuur.

Textiel omdraaien (binnenstebuiten) bij wassen en strijken. Volg steeds de wasvoorschriften oa in etiket van het Tshirt. Om de gewenste kleur zo goed mogelijk te benaderen is een pantonekleur vereist.

Een kleurafwijking van 10 % is mogelijk bij latere bestellingen, zowel wb kleur kledij als kleur opdruk.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten die zich voordoen naar aanleiding van een verkeerd gebruik van wasproduct, wasprocédé of strijkprocédé met betrekking tot het bedrukt textiel.

Verpakking : kledij wordt niet individueel verpakt. Dit kan op vraag tegen betaling. Levering in dozen, gerangschikt per maat en model.

Onze facturen zijn betaalbaar binnen 10 dagen na factuurdatum, tenzij anders vermeld. 15 % verwijlinterest is zonder ingebrekestelling en van rechtswege verschuldigd vanaf vervaldag. Bij niet-betaling binnen de 5 dagen na vervaldag wordt het factuurbedrag ambtshalve verhoogd met 10 % met een minimum van 50 euro als forfaitaire en onherleidbare schadevergoeding.

Betwistingen vallen onder de bevoegdheden van de rechtbanken van Mechelen

Klachten schriftelijk binnen 8 dagen na ontvangst kledij. Terugzendingen van onbedrukt textiel mits administratieve kost.   

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be