FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, de duurzaamheid van onze merken, en meer. 

Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail, telefoon of een offerte-aanvraag.

De gemiddelde levertijd bedraagt 14 dagen. 

Ja, u ontvangt altijd een digitale proefdruk alvorens we de productie opstarten. Wil u aanpassingen doorvoeren na het ontvangen van een proefdruk? Dan ontvangt u opnieuw een proefdruk voor we de productie effectief opstarten. 

Een fysieke proefdruk is mogelijk bij grote oplages.

Nee, er is geen minimale afname waaraan u moet voldoen.

Ja, voor facturen lager dan €250 (excl. BTW) wordt een leverkost aangerekend.

Na de ramp in Dhaka (Bangladesh) beslisten veel Westerse kopers om niets meer te dragen dat in Bangladesh gemaakt wordt. Dit heeft een zeer negatief effect op de tewerkstelling in het Oosten: fabrieken sluiten, werknemers komen op straat en belanden onder andere  in de prostitutie. De meeste arbeiders in de confectiefabrieken zijn immers vrouwen die in het levensonderhoud van kinderen en ouders moeten voorzien.

Als consument kan je  kleding  kopen van de merken die initiatieven  steunen zoals Fair Wear Foundation of het Bangladesh Akkoord. Deze zetten zich  in voor de verbetering van arbeidsomstandigheden in Bangladesh. Op die manier kunnen deze werknemers wèl hun job behouden en werk jij mee aan een duurzame wereld.

Voor meer informatie omtrent de labels van onze merken kan u terecht op de pagina over duurzaamheid.  Voor een meer uitgebreide uitleg over de verschillende labels verwijzen we u graag door naar www.labelinfo.be.

Het is mogelijk om een logo bij ons te laten ontwerpen, dit doen we aan een uurtarief van 60 euro per uur/ excl. BTW.

Een beperkt aantal stalen zijn gratis te verkrijgen bij het plaatsen van een bestelling van redelijke oplage.

Wij stellen een techniek voor die het best past bij de opdruk. We kiezen steeds voor de meest milieuvriendelijke manier van opdruk.

Ja, hier is wel een minimumoplage nodig en deze hangt af van het artikel. Voorbeeld: voor T-shirts is minimumoplage 1200 stuks.

Uw logo levert u bij voorkeur aan in een ai. bestand (Adobe Illustrator). Dit is een vectoriëel bestand wat er voor zorgt dat we het logo kunnen vergroten en verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Hebt u geen ai. bestand? Geen probleem bezorg ons dan een pdf. bestand.

Voor Full Color beelden en foto’s adviseren we om hoge resolutie beelden aan te leveren, dit kan ook in een .jpeg bestand.

Teksten levert u best aan met lettercontouren of outline. Als u een ontwerp maakt met een bepaald lettertype en u stuurt dit door naar een computer dat dit lettertype niet heeft dan komt dit niet door. Door uw tekst door te sturen met lettercontouren heeft u dit probleem niet.

Bent u niet zeker? Vermeld dan het gewenste lettertype bij de uw aanvraag.

Indien u niet beschikt over 1 van de bovenstaande bestandstypes contacteer ons dan gerust dan bekijken we samen hoe we uw bedrukking mogelijk kunnen maken.

Dit is zeker mogelijk, kledij moet wel uit de verpakking zijn. Bij technische stoffen die onderhevig zijn aan krimp op verkleuring zal er eerst een teststaal gemaakt worden voor de volledige reeks gedrukt wordt.

Bij eigen kledij is het raadzaam om even langs te komen met het item in ons atelier dan bekijken onze drukkers de mogelijkheden met u.

Ja, wij hebben een breed assortiment aan gadgets die wij bedrukken. Gaande van drinkbussen tot sleutelhangers. Eigen gadgets om te bedrukken kunnen niet binnengebracht worden. Bij ‘overige merken en gadgets’ kan u ons aanbod bekijken.

Het gadget van uw dromen niet gevonden? Aarzel niet om ons te contacteren met uw vraag, wij maken uw droom graag werkelijkheid.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be