Kwalitatief met oog voor mens en planeet

Cottover kleding

Cottover is een merk van kleding opgericht met als doel de sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan binnen de hele productieketen, van grondstof tot het kant-en-klare kledingstuk. Bij ACP in Bornem kunt u de ecologische kleding van dit merk laten bedrukken. Zo heeft u gepersonaliseerde duurzame kledij!

Bij Cottover vindt u volledig ecologische kleding

Voor Cottover is duurzaamheid van enorm groot belang. Daarom is al hun kleding gemaakt van duurzaam textiel. Het katoen wordt biologisch geteeld, hiermee bedoelt men dat de katoenboeren worden aangespoord om geen schadelijke pesticiden te gebruiken. In de gehele productieketen wordt gewaakt over het opvolgen van de VN-richtlijnen i.v.m. arbeidsomstandigheden. Zo ontvangen de katoenboeren een eerlijke vergoeding voor hun werk conform de criteria van Fairtrade. Daarnaast tracht Cottover zo transparant mogelijk te zijn over de traceerbaarheid van hun producten, van de oorsprong van het katoen tot de afgewerkte kledij. De kleding van Cottover heeft een hoge kwaliteit en een tijdloos design. Dit garandeert een lange levensduur.

kwalitatief

mens en planeet

kleurrijk

Cottover Logo
Cottover laten bedrukken
Cottover ACP duurzaam
Cottover laten bedrukken
Cottover ACP duurzaam

Kies voor kwaliteit

Wil u uw ontwerp laten drukken op kleding van Cottover? Vraag dan snel een offerte aan. Wij bedrukken kleren door middel van een transferdruk of een zeefdruk. Ook 3D borduren behoort tot de opties. U kunt bij ons ook grote oplages kleding laten bedrukken. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via info@acpinfo.be of via +3238890216. Bekijk ook zeker onze andere partners voor duurzame kledij, zoals Continental Clothing Co.

Dit merk draagt de volgende labels:

GOTS Logo Black

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be