Duurzaam textiel, productie en personalisatie

Duurzaamheid

Dankzij een doorgedreven, duurzame aanpak en visie, biedt ACP de meest ecologische en ethische oplossingen voor promotioneel textiel en werkkleding die momenteel voor handen zijn.

Duurzaam textiel en personalisatie

ACP, dat is duurzaam bedrukt textiel voor een eerlijke prijs.

ACP wil een gids zijn in de duurzame textiel wereld. Wil u met uw bedrijf of vereniging kleding laten bedrukken die gemaakt is met respect voor mens en milieu, dan adviseren we u graag.

ACP tracht zich te omringen met betrouwbare partners die hen transparantie kunnen bieden in de textielwereld. Zo is ACP lid van The Shift, hét Belgische netwerk bij uitstek dat werkt rond sustainability.

Daarnaast steunen we ook de Cleane Kleren campagne, waarbij we mee strijden voor betere arbeidsomstandigheden in de textielindustrie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond sustainability.

Sustainable Development Goals

ACP ondersteunt de duurzame ontwikkelings-doelstellingen.

Door klanten te adviseren vanuit deze duurzaamheids-doelstellingen trachten we jullie eerlijke en transparante informatie te bieden. Samen met onze verschillende netwerken houden we de vinger aan de pols.

Op deze manier dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzame, eerlijke en gezonde wereld.

Fairtrade

Fairtrade garandeert goede arbeidsomstandigheden en omvat een reeks milieucriteria. Het label biedt (financiële) ondersteuning aan de landbouwer en zijn gemeenschap, d.m.v.een minimumprijs en een premie.

GOTS Logo Black

Global Organic
Textile Standard

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel. Het label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. 

Fair Wear

Het multistakeholderinitiatief werkt samen met de sector om de arbeidsomstandigheden doorheen de keten te verbeteren. Enkel de meest vooruitstrevende bedrijven mogen hun lidmaatschap van de Fair Wear Foundation aanduiden op hun producten.

OEKO -TEX

Oeko-Tex garandeert dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat. Het label kijkt zowel naar natuurlijke als naar synthetische vezels.

EU Ecolabel Logo zwart

EU Ecolabel

Het EU Ecolabel is een Europees label voor ecologische producten. Het label garandeert dat de productie op milieuvriendelijke wijze gebeurt.

GRS Logo Zwart

Global Recycled Standard

De Global Recycled Standard is een internationaal label dat aangeeft dat de producten gemaakt zijn uit minimaal 50% gerecycleerd materiaal.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be