Duurzaam textiel, productie en personalisatie

Duurzaam textiel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat duurzaam textiel aanbiedt? Bij ons in Bornem vindt u biotextiel van hoge kwaliteit. Dankzij een doorgedreven, duurzame aanpak en visie, biedt ACP de meest ecologische en ethische oplossingen voor promotioneel textiel en werkkleding die momenteel voor handen zijn. Bij ons bent u dus zeker van 100% ecologisch textiel!

Duurzaam textiel en personalisatie

Duurzaam bedrukt textiel voor een eerlijke prijs

Wij doen meer dan enkel kleren bedrukken. Voor ons is het zeer belangrijk om enkel te werken met ecologisch textiel. Wij willen namelijk een gids zijn in de wereld van het duurzaam textiel. Wil u met uw bedrijf of vereniging kleding laten bedrukken die gemaakt is met respect voor mens en milieu, dan adviseren wij u graag in uw keuze voor biotextiel. Wij trachten ons te omringen met betrouwbare partners die transparantie bieden in de textielwereld. Zo zijn wij lid van The Shift, hét Belgische netwerk bij uitstek dat werkt rond duurzaamheid. Daarnaast steunen we ook de Cleane Kleren campagne, waarbij we meestrijden voor betere arbeidsomstandigheden in de textielindustrie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond sustainability.

Sustainable Development Goals

Wij ondersteunen de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen

De keuze voor biotextiel is in lijn met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Door klanten te adviseren vanuit deze duurzaamheidsdoelstellingen trachten we jullie eerlijke en transparante informatie te bieden. Samen met onze verschillende netwerken houden we de vinger aan de pols. Op deze manier dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzame, eerlijke en gezonde wereld.

Kies voor ecologisch en ethisch textiel

Bent u op zoek naar kleding gemaakt uit duurzaam textiel? Wij werken samen met merken die enkel kleding uit biotextiel aanbieden, zoals Cottover. Een ander merk dat ecologisch textiel aanbiedt is Neutral. Bekijk zeker hun catalogus voor hun volledige aanbod. Wil u biotextiel laten bedrukken door middel van een transferdruk of zeefdruk? Vraag dan een gratis offerte aan. Voor vragen in verband met duurzaam textiel of onze werking kunt u terecht op het nummer +3238890216 of op het e-mailadres info@acpinfo.be.

Fairtrade

Fairtrade garandeert goede arbeidsomstandigheden en omvat een reeks milieucriteria. Het label biedt (financiële) ondersteuning aan de landbouwer en zijn gemeenschap, d.m.v.een minimumprijs en een premie.

GOTS Logo Black

Global Organic
Textile Standard

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel. Het label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. 

Fair Wear

Het multistakeholderinitiatief werkt samen met de sector om de arbeidsomstandigheden doorheen de keten te verbeteren. Enkel de meest vooruitstrevende bedrijven mogen hun lidmaatschap van de Fair Wear Foundation aanduiden op hun producten.

OEKO -TEX

Oeko-Tex garandeert dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat. Het label kijkt zowel naar natuurlijke als naar synthetische vezels.

EU Ecolabel Logo zwart

EU Ecolabel

Het EU Ecolabel is een Europees label voor ecologische producten. Het label garandeert dat de productie op milieuvriendelijke wijze gebeurt.

GRS Logo Zwart

Global Recycled Standard

De Global Recycled Standard is een internationaal label dat aangeeft dat de producten gemaakt zijn uit minimaal 50% gerecycleerd materiaal.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be