Duurzaam, kwalitatief en stijlvol

Onze merken

ACP tracht zich te omringen met betrouwbare partners en merken die transparantie kunnen bieden in de textielwereld. Bekijk hieronder de merken waar we mee samenwerken.

Stanley & Stella sweater
Stanley & Stella Logo
Stanley & Stella laten bedrukken

Stanley & Stella

Stanley & Stella is een merk dat sterk inzet op duurzame, kwalitatieve en modieuze kledij. Ze volgen de laatste trends op de voet op, waardoor de collecties altijd uiterst modieus, maar nog steeds duurzaam zijn.

Neutral

Neutral is een bekende speler in de wereld van duurzaam fairtrade textiel. Het merk zet sterk in op duurzaamheid in alle schakels van hun productieketen, van katoenteelt tot textielproductie.

Neutral logo
Neutral sweater
Neutral duurzame kledij
Cottover werkkledij laten bedrukken
Cottover Logo
Cottover laten bedrukken

Cottover

Cottover is een merk dat wordt vervaardigd met als doel de sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan binnen de hele productieketen. De kleding van Cottover heeft een hoge kwaliteit en een tijdloos design. Dit garandeert een lange levensduur.

Continental Clothing Co.

De continental clothing groep is een bedrijf dat verschillende merken beheert. Centraal staan goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van organische en/of gerecycleerde grondstoffen voor deze groep.

Continental Logo
Continental laten bedrukken
Continental Clothing Co. laten bedrukken
ACP Transferdruk
Duurzame en eerlijke merken

Pi-Ver

Pi-Ver is onze eigen custom made productielijn die we aanbieden naast de andere gelabelde kledingmerken. Een kledingstuk volledig op maat van uw vereninging of bedrijf laten ontwikkelen? In grote oplages is dit mogelijk.

Andere merken en gadgets

Naast textiel beschikken wij ook over een uitgebreid aanbod duurzame gadgets, die u als relatie of promotieartikel kan inzetten.

Daar de duurzame gadgets een opkomende markt zijn bestaan er nog niet veel labels die de productieketen certificeren. Bij onze vaste leveranciers zitten momenteel Ecopromo en WOW. Deze gadgets kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar uw smaak. We trachten ons steeds zo uitgebreid mogelijk te informeren over de productieketen en de arbeidsomstandigheden waaronder deze gadgets ontwikkeld worden. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen hieromtrent.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP Bvba
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be