Duurzaam, modieus en Belgisch

Stanley & Stella kleding

Bij Stanley & Stella bent u zeker van duurzame, ethische kleding. Wij werken samen met dit kwaliteitsmerk om kleding te bedrukken. Wilt u graag gepersonaliseerde kleding van Stanley & Stella? Dan is ACP in Bornem dé plaats waar u moet zijn. Lees snel verder voor alle informatie!

Stanley & Stella is kleding van de bovenste plank

De missie van Stanley & Stella is al van bij het begin om zo verantwoord en ethisch mogelijk kleding van hoge kwaliteit te maken. Duurzaam textiel is voor hen van bijzonder groot belang. Door bewuste keuzes te maken in de volledige productieketen trachten ze deze missie om te zetten in de praktijk. Ze kiezen bewust voor een beperkt aantal productiepartners in Bangladesh en China om een goed overzicht te kunnen bewaren. Stanley en Stella is naast een duurzaam merk ook een uiterst modieus merk. Ze volgen de modetrends dus nauw op qua fitting en kleuren. Daarnaast is Stanley & Stella labelvrij. Dit wil zeggen dat het mogelijk is om uw eigen label te laten drukken in de kleding. Als experts in het bedrukken van kleren helpen wij u hier graag mee verder. Wij bedrukken niet alleen op de traditionele manier, u kunt bij ons ook een logo laten 3D borduren. Uiteraard bedrukken wij ook duurzame kleren van andere merken, zoals de kleding van Cottover.

Belgisch merk

modieus

labelvrij

Stanley & Stella Logo
Stanley & Stella sweater
Stanley & Stella shirt
Stanley & Stella sweater
Stanley & Stella shirt

Garandeer uzelf van kwaliteitsvolle gepersonaliseerde kleding

Wilt u ons inschakelen voor een kwalitatieve bedrukking van de kleding van Stanley & Stella? Aarzel dan niet langer en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen in verband met dit merk of onze diensten? Stuur dan een e-mail naar info@acpinfo.be of bel ons op het nummer +3238890216.

Dit merk draagt de volgende labels:

GOTS Logo Black
Peta vegan approved logo black
GRS Logo Zwart
Organic Content Standard Logo black

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be