Home » Kwalitatieve bedrukking

✓ Duurzaam textiel

✓ Grote oplages kleding

✓ Lid van The Shift

Kwalitatieve bedrukking

Bent u op zoek naar een bedrijf dat aan kwalitatieve bedrukking van kleding doet? ACP in Bornem heet u van harte welkom. Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid op de eerste plaats. Voor al onze klanten hebben wij een ecologische oplossing op maat. Hier bent u zeker van een kwalitatieve bedrukking én service!

Wilt u uw kledij duurzaam laten bedrukken? Vraag een offerte aan

De meest kwalitatieve en duurzame bedrukking krijgt u bij ons

Eigen kledij ontwerpen is een handige manier om uw bedrijf of vereniging in de kijker te zetten. Hierbij is het wel belangrijk dat het een kwalitatieve bedrukking is. Bij ons kunt u grote oplages kleding laten bedrukken met een logo of ontwerp naar keuze. Hiervoor gebruiken we de klassieke methodes, zoals transferdruk of zeefdruk, maar ook borduren behoort tot de opties. Wij werken samen met verschillende merken die duurzaam textiel produceren. U kunt er dus zeker van zijn dat uw gepersonaliseerde kleding volledig ecologisch is. Kortom, ACP is het beste adres om kleding voor uw vereniging te bedrukken.

Kwalitatieve bedrukking ACP

Uw duurzame oplossing in 5 stappen:

Aanvraag verzenden

Verstuur uw concrete vraag voor offerte of ruimere vraag om verschillende mogelijkheden te bekijken.

Eerste contact

Onze medewerkers nemen per mail of telefonisch contact met u om de offerte volledig op uw maat te maken. Aarzel niet om vragen te stellen.

ACP Icon 3 duurzame tips

Ontvangst van offerte

U ontvangt een offerte, gaat u akkoord? Dan wordt deze omgezet in een order.

ACP Icon 4 Duurzame tips

Digitale proefdruk

U ontvangt een digitale drukproef, indien u deze goedkeurt starten we met de productie. U kan nog steeds aanpassingen doorgeven in deze fase, waarna u opnieuw een digitale proefdruk ontvangt.

ACP Icon 5 duurzame tips

Start van productie

De productie wordt in gang gezet! U ontvangt een seintje wanneer uw order klaar staat. Op basis van de gemaakte afspraken kan u het komen afhalen, of verzenden we de bestelling naar een opgegeven adres.

Promo kledij laten borduren

Plaats een bestelling

Wil u dat wij uw kleren bedrukken? Vraag dan uw gratis offerte voor onze kwalitatieve bedrukking aan via het handige formulier. Bij vragen of opmerkingen kunt u steeds contact met ons opnemen via info@acpinfo.be of via +3238890216. Bekijk ook zeker onze veel gestelde vragen voor meer informatie.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

Contact

04/95.89.87.15

info@acpinfo.be

ACP Bvba
Straatnaam 10
2000 Bornem
BE05 6424 3421 1235 3

Privacy

Voorwaarden

Copyright 2020 ACP Info

Website door Olivier De Borger