Home » Grote oplages kleding

✓ Duurzaam textiel

✓ Grote oplages kleding

✓ Lid van The Shift

Grote oplages kleding

Bent u op zoek naar een drukkerij die grote oplages kleding bedrukt? Wij helpen u graag verder. ACP in Bornem is hét adres voor duurzame en kwalitatieve bedrukking en borduring. Wij gebruiken enkel de beste materialen en beste technologie om u te verzekeren van een mooi eindresultaat. Grote hoeveelheden kleding bedrukken is voor ons kinderspel.

Wilt u uw kledij duurzaam laten bedrukken? Vraag een offerte aan

Wij bedrukken kleine en grote oplages kleding met een even mooi resultaat

Zoekt u een bedrijf om kleren te bedrukken op ecologische wijze? Bent u van plan om kleding voor uw vereniging te laten borduren? Dan zijn wij de ideale drukkerij om u te helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met kwalitatieve bedrukking van grote oplages kleding. Wij werken samen met verschillende duurzame merken. Bij ons krijgt u dus niet alleen gepersonaliseerde, maar ook ecologische kleding. Onze methodes voor bedrukking zijn transferdruk en zeefdruk. De zeefdruk is ideaal voor grote oplages kleding, de transferdruk is dan weer handig indien u de kledingstukken wil individualiseren. U kunt ook bij ons terecht om kleding te laten 3D borduren.

Kwalitatieve bedrukking ACP

Uw duurzame oplossing in 5 stappen:

Aanvraag verzenden

Verstuur uw concrete vraag voor offerte of ruimere vraag om verschillende mogelijkheden te bekijken.

Eerste contact

Onze medewerkers nemen per mail of telefonisch contact met u om de offerte volledig op uw maat te maken. Aarzel niet om vragen te stellen.

ACP Icon 3 duurzame tips

Ontvangst van offerte

U ontvangt een offerte, gaat u akkoord? Dan wordt deze omgezet in een order.

ACP Icon 4 Duurzame tips

Digitale proefdruk

U ontvangt een digitale drukproef, indien u deze goedkeurt starten we met de productie. U kan nog steeds aanpassingen doorgeven in deze fase, waarna u opnieuw een digitale proefdruk ontvangt.

ACP Icon 5 duurzame tips

Start van productie

De productie wordt in gang gezet! U ontvangt een seintje wanneer uw order klaar staat. Op basis van de gemaakte afspraken kan u het komen afhalen, of verzenden we de bestelling naar een opgegeven adres.

Promo kledij laten borduren

Laat ons uw kledij bedrukken

Wilt u grote oplages kleding bij ons laten bedrukken? Verstuur dan uw aanvraag voor een offerte voor meer informatie. Ook als u nog geen concreet idee heeft, helpen onze medewerkers u graag met hun professioneel advies. U kunt ons ook altijd bereiken via info@acpinfo.be of via +3238890216.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

Contact

04/95.89.87.15

info@acpinfo.be

ACP Bvba
Straatnaam 10
2000 Bornem
BE05 6424 3421 1235 3

Privacy

Voorwaarden

Copyright 2020 ACP Info

Website door Olivier De Borger