Home » Kleding vereniging borduren

✓ Duurzaam textiel

✓ Grote oplages kleding

✓ Lid van The Shift

Kleding vereniging borduren

Wil u graag kleding voor uw vereniging laten borduren? Bij ACP in Bornem zit u ideaal. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kleding op verschillende manieren. Ook borduren zit in ons aanbod, en dit zelfs voor grote oplages kleding. Uw vereniging zal straks helemaal stralen met onze borduring!

Wilt u uw kledij duurzaam laten bedrukken? Vraag een offerte aan

Het ideale adres om kleding voor uw vereniging te laten borduren

Kleding voor een vereniging is niet compleet zonder een logo of gepersonaliseerd ontwerp erop. Maar waar vindt u een goede drukkerij voor kleding, die kwalitatief werk aflevert op grote schaal? Wij hebben jarenlange ervaring in kleren bedrukken op een duurzame manier. Niet alleen bedrukken we kleding op de traditionele manier, zoals transferdruk of zeefdruk, maar wij kunnen ook logo’s borduren. Wij doen dit ook voor grote oplages kleding. Dat is dus ideaal wanneer u de kleding van uw vereniging wil laten bedrukken. Voor wie iets extra wil is ook 3D borduren mogelijk. Wij werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in het maken van duurzame kleding. U kan er dus op rekenen dat uw gepersonaliseerde kleding honderd procent ecologisch is. De natuur is u dankbaar!

Promokledij laten borduren

Uw duurzame oplossing in 5 stappen:

Aanvraag verzenden

Verstuur uw concrete vraag voor offerte of ruimere vraag om verschillende mogelijkheden te bekijken.

Eerste contact

Onze medewerkers nemen per mail of telefonisch contact met u om de offerte volledig op uw maat te maken. Aarzel niet om vragen te stellen.

ACP Icon 3 duurzame tips

Ontvangst van offerte

U ontvangt een offerte, gaat u akkoord? Dan wordt deze omgezet in een order.

ACP Icon 4 Duurzame tips

Digitale proefdruk

U ontvangt een digitale drukproef, indien u deze goedkeurt starten we met de productie. U kan nog steeds aanpassingen doorgeven in deze fase, waarna u opnieuw een digitale proefdruk ontvangt.

ACP Icon 5 duurzame tips

Start van productie

De productie wordt in gang gezet! U ontvangt een seintje wanneer uw order klaar staat. Op basis van de gemaakte afspraken kan u het komen afhalen, of verzenden we de bestelling naar een opgegeven adres.

Promo kledij laten borduren

Fleur de kleding van uw vereniging op met borduring

Wil u dat wij het logo van uw vereniging op kleding borduren? Neem dan snel contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn ook steeds bereikbaar voor vragen via info@acpinfo.be of via +3238890216. Bekijk ook zeker onze veel gestelde vragen voor meer informatie.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

Contact

04/95.89.87.15

info@acpinfo.be

ACP Bvba
Straatnaam 10
2000 Bornem
BE05 6424 3421 1235 3

Privacy

Voorwaarden

Copyright 2020 ACP Info

Website door Olivier De Borger