Home » Kleding vereniging bedrukken

✓ Duurzaam textiel

✓ Grote oplages kleding

✓ Lid van The Shift

Kleding vereniging bedrukken

Wil u kleding voor uw vereniging laten personaliseren door ze te bedrukken? ACP in Bornem staat garant voor bedrukking van de hoogste kwaliteit. Wij bieden zowel transferdrukken als zeefdrukken aan, zodat uw kleding op de optimale manier gedrukt wordt. Bovendien werken wij enkel met duurzaam en ecologisch materiaal.

Wilt u uw kledij duurzaam laten bedrukken? Vraag een offerte aan

Bij ons laat u de kleding voor uw vereniging kwalitatief bedrukken

Een kledingstuk met het logo van uw vereniging is een handige manier om de eenheid en samenhorigheid binnen uw vereniging te benadrukken. Natuurlijk wil u wel dat het logo geplaatst wordt door middel van een kwalitatieve bedrukking. Grotere oplages kleding personaliseren wij door middel van zeefdrukken. Dit is een snelle, kwalitatieve en vooral economische manier van bedrukken. Voor kleinere oplages is transferdruk meer geschikt. Dit is aangewezen indien u bijvoorbeeld rugnummers of verschillende namen op de kleding wil laten plaatsen. Voor 3D drukken kunnen we altijd samen bespreken welke mogelijkheden er zijn. Kortom, bij ACP vindt u steeds wat u zoekt op gebied van kleren bedrukken.

Kwalitatieve bedrukking ACP

Uw duurzame oplossing in 5 stappen:

Aanvraag verzenden

Verstuur uw concrete vraag voor offerte of ruimere vraag om verschillende mogelijkheden te bekijken.

Eerste contact

Onze medewerkers nemen per mail of telefonisch contact met u om de offerte volledig op uw maat te maken. Aarzel niet om vragen te stellen.

ACP Icon 3 duurzame tips

Ontvangst van offerte

U ontvangt een offerte, gaat u akkoord? Dan wordt deze omgezet in een order.

ACP Icon 4 Duurzame tips

Digitale proefdruk

U ontvangt een digitale drukproef, indien u deze goedkeurt starten we met de productie. U kan nog steeds aanpassingen doorgeven in deze fase, waarna u opnieuw een digitale proefdruk ontvangt.

ACP Icon 5 duurzame tips

Start van productie

De productie wordt in gang gezet! U ontvangt een seintje wanneer uw order klaar staat. Op basis van de gemaakte afspraken kan u het komen afhalen, of verzenden we de bestelling naar een opgegeven adres.

Promo kledij laten borduren

Laat uw vereniging stralen met onze kledij

Heeft u interesse om de kleding van uw vereniging door ons te laten bedrukken? Vraag dan snel uw gratis offerte aan en onze medewerkers nemen verder contact met u op. U krijgt dan de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Vragen stellen is eveneens mogelijk via info@acpinfo.be of via +3238890216.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

Contact

04/95.89.87.15

info@acpinfo.be

ACP Bvba
Straatnaam 10
2000 Bornem
BE05 6424 3421 1235 3

Privacy

Voorwaarden

Copyright 2020 ACP Info

Website door Olivier De Borger