Onze diensten

Transferdruk en zeefdruk

In ons atelier bedrukken wij textiel door middel van een transferdruk of zeefdruk in de omgeving van Mechelen en Sint-Niklaas. Bent u op zoek naar gepersonaliseerde kledij in grote oplages? Dan is bedrukking de oplossing voor u. Bij ACP in Bornem, nabij Mechelen en Sint-Niklaas, kunt u terecht voor een transferdruk of zeefdruk voor gepersonaliseerde kledij van hoge kwaliteit. Lees snel verder en ontdek alles over onze methodes.

Uw textiel zorgvuldig bedrukken door middel van een transferdruk

Transferdruk is een handige techniek om kleren te bedrukken. Bij transferdruk wordt uw logo of opdruk in spiegelbeeld op een speciale folie geprint met een lijmlaag. Deze wordt dan op de textiel geperst. Door de warmte komt het logo los van de folie en hecht het zich vast op de textiel. Deze methode van drukken wordt handmatig uitgevoerd. Dit maakt het een ideale techniek voor moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld een druk op de mouwen of een labeldruk. Daarnaast is transferdruk ook de ideale methode om rugnummers of verschillende namen te plaatsen. Het is dus de ideale manier om bijvoorbeeld kleding van een vereniging te bedrukken. Bij ons kunt u terecht voor zo’n transferdruk in de omgeving van Mechelen en Sint-Niklaas. De prijs wordt berekend op basis van de grootte van de opdruk. Hiervoor werken we met een standaard prijslijst. Per plaatsing wordt er een instelkost aangerekend.

9 kleuren

grote oplages

Kledij laten zeefdrukken
ACP Zeefdruk
Kledij laten zeefdrukken
ACP Zeefdruk
ACP Transferdruk
Kledij laten bedrukken
ACP Duurzaam kledij laten bedrukken
Kledij laten bedrukken

Grote oplages bedrukken dankzij een zeefdruk bij ons nabij Mechelen en Sint-Niklaas

Zeefdruk is een ambachtelijke techniek om onder andere textiel te bedrukken. Vroeger werd deze techniek gebruikt om affiches te bedrukken. Zeefdruk zorgt voor een kwaliteitsvolle en duurzame uitstraling. De productie van het zeefdrukken gebeurt machinaal. Dit leent zich uitstekend tot de verwerking van grote oplages kleding tegen een hoog tempo.  Voor de bedrukking gebruiken we inkt op waterbasis. Dit is de meest ecologische manier van bedrukken. Deze inkt is namelijk vrij van solventen en weekmakers en is OEKO-tex gecertificeerd. Bij ons, nabij Mechelen en Sint-Niklaas, is een zeefdruk mogelijk voor opdrukken tot wel negen verschillende kleuren. Het resultaat is hoogkwalitatief materiaal dat ook na wasbeurten en gebruik mooi blijft. Het aantal verschillende kleuren en de grootte van de opdruk bepaalt de prijs.

Individualisatie

complexe plaatsing

ACP Duurzaam kledij laten bedrukken
Kledij laten bedrukken

Jouw oplossing op maat

Vraag een offerte aan

Woont u in de omgeving van Mechelen of Sint-Niklaas en heeft u interesse om kleding te laten bedrukken door middel van zo’n transferdruk of zeefdruk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons voor uw duurzaam bedrukte kledij. Heeft u nog geen concreet idee hoe of wat u wilt bedrukken? Geen probleem, onze medewerkers gaan samen met u op zoek naar een duurzame oplossing op maat. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via info@acpinfo.be of via +3238890216. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten, zoals 3D borduren.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be