Onze diensten

3D borduren

Voor 3D borduren in de omgeving van Mechelen en Sint-Niklaas is er maar één adres. Bij ACP in Bornem borduren wij uw logo op T-shirts, truien of andere kledingstukken. Zo krijgt u de mooiste werkkledij. Kiest u voor een kwalitatieve, gepersonaliseerde uitstraling? Dan is borduring de juiste oplossing voor uw bedrijf of organisatie in Mechelen of Sint-Niklaas.

Kwalitatief en duurzaam 3D borduren

Borduren is een alternatief voor kleren bedrukken dat zorgt voor een kwalitatieve uitstraling. Wij borduren in ons eigen atelier, nabij Sint-Niklaas en Mechelen. Daarbij gaan wij op zoek naar de juiste kleuren en technieken. Uiteraard gebruiken wij hiervoor duurzaam textiel. Borduring is mogelijk voor een opdruk tot wel 15 verschillende kleuren. Naast het klassiek borduren is 3D borduren één van onze specialiteiten. Dit houdt in dat er bij het borduren een 3D effect gecreëerd wordt. 3D borduren zorgt voor een extra toets, aangezien het meer opvalt. De prijs van het 3D borduren wordt bepaald afhankelijk van het aantal steken, berekend op basis van de grootte en opvulling van uw logo. Ook betaalt u een eenmalige digitalisatiekost van uw logo. Het is bij ons mogelijk om grote oplages kleding te laten borduren. U kunt dus bij ons terecht om de kleding van uw vereniging te laten borduren. Alle bedrijven of organisaties nabij Sint-Niklaas en Mechelen zijn dus van harte welkom bij ons!

kwalitatieve uitstraling

tot 15 kleuren

ambachtelijk

Logo laten borduren ACP
Kledij laten borduren
Logo laten borduren ACP
Kledij laten borduren

Jouw oplossing op maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag het logo van uw bedrijf in Sint-Niklaas of Mechelen op de werkkledij laten drukken door middel van 3D borduren? Vraag dan een gratis offerte aan voor het 3D borduren van uw kledij. Weet u zelf niet goed welke techniek het beste zou zijn om uw textiel te bedrukken? Onze medewerkers helpen u graag op uw zoektocht naar de ideale bedrukking voor uw kledij. Neem contact met ons op via info@acpinfo.be of via +3238890216 en wij helpen u snel verder.

ACP borduurt en bedrukt duurzame kledij voor uw organisatie.

ACP is aangesloten bij The Shift, het Belgisch netwerk rond Sustainability

Contact

ACP BV
K. Suykensstraat 79
2880 Bornem
BTW: BE 749 589 076

Copyright 2021 ACP Info

Website door Olivier De Borger

Locatie foto’s: whatacactus.be